søndag 11. oktober 2015

Helgepyssel og formaninger

I dag vil jeg først og fremst vise fram helgens pyssel. En gang var jeg i en butikk hvor de hadde en vegg full av ulike rammer malt i akkurat samme farge som veggen de hang på. Alt var så rolig og harmonisk i samme farge. Jeg syntes det var supervakkerkult!

I helgen har jeg forsøkt lage tilsvarende supervakkerkul utsmykking her hjemme. Helt samme farge ble litt kjedelig, så jeg klinte til med Britney Spears i tillegg. Og fordi jeg er en glam-hore så måtte jeg jo også ha bittelitt gull.


Så vil jeg fortelle om at jeg for et par uker siden hadde veldig vondt i ryggen. Faktisk var det så vondt i ryggen at jeg trodde jeg skulle kveles. Kveles fordi jeg ikke fikk til å trekke pusten. Altså pilte Pingle-Hetty til legen og søyt til seg doktor-dop.

Så var livet fint igjen. Fortsatt hadde jeg problemer med å trekke pusten, men doktor-dop gjør at hjernen tenker at det er helt greit å ikke trekke pusten så innmari. Det er deilig å trekke pusten bare litt lissom. I tillegg var jeg ikke surfitte på mange dager, til tross for at Snekkeren var her - og pustet. På et tidspunkt tenkte jeg: "Så koselig at Snekker'n puster!"

Her ser dere hvorfor dere alle skal være veldig skeptisk til å spise doktor-dop, samt innta andre ting som gjør at dere plutselig glemmer å være surfitter! Man kan bli avhengig av sånne ting og da er du bøttføkked og kan ende opp på Plata. Dag tre valgte jeg derfor å ikke spise tabletten min. Jeg fikk til å trekke pusten, det gjorde riktignok vondt, men luften gikk inn i lungene og det er poenget. Det er veldig viktig å stoppe med leken mens den er god. Det har mine foreldre gjentatt til det kjedsommelige, samt at jeg har sett hvor trist leken kan bli om man ikke stopper i tide. Det var alltid når leken var på overtid at fetteren min knakk armer og fikk hull i hodet.