lørdag 31. mai 2014

En utfordring...


Så er jeg omsider klar for å vise fram mitt sånn passe oppussede kjøkken. Vekk er hyller og ræl, og den kjedsommelige kaffelatte-fargen. "Siste rest" av jobben gikk i en fart i og med at min gode venninne Britt meldte sin ankomst. Da er det best at alt er på stell... 

Plakaten med de livsbejaende oppfordringene ble hengt opp på veggen til hennes ære.

Den observante leser kan kanskje se at gulvlistene mangler? Vel, det gjør tapeten som egentlig også burde vært på veggen. Jeg var nemlig så utrolig fornøyd med egne grunne-ferdigheter at jeg bare satte et foreløpig punktum da den jobben var ferdig. Det ser jo ok nok ut...og noe må man jo ha å gjøre ved en senere anledning også.

Så er vi over i det som dette innlegget egentlig dreier seg om, nemlig en utfordring Britt kom med. Hun mener jeg ikke har baller nok til å tørre legge ut bilde av denne hjemmelagde skjønnheten. 

Den er ikke bare vakker, den er prakisk også. Det er nemlig en tørkerullholder. En mobil en, som man med et lett grep kan ta med hvor det skal være. F.eks. på verandaen når været tillater det og vi fyrer opp grillen, eller den kan stå på spisebordet når man vet man får sølete gjester på besøk. Til sølete gjester bruker vi helst spiseavdelingen utendørs.

Den er en trofast venn å ha på kjøkkenbenken

Ja, jeg har laget den selv. Den er en fest av staver heklet av et par av Snekker'ns gamle bandskjorter. Nå kan jeg ikke i farten huske om Snekker'n ble gjort klar over at deler av hans garderobe inngikk i dette gjenbruksprosjektet, men han blir helt sikkert ikke sinna når han tenker på denne innretningens betydelige kjekt-å-ha faktor.

Nei, dette er ikke et produkt for deg som har passert pensjonsalder. Alle, som setter pris på klissfrie fingre og ellers smussfrie omgivelser hvor enn de ferdes, kan glede seg over denne selvheklede, mobile torky-holderen :-) 

Vi er jo alle helt enige i at denne er litt mer sjarmerende og bruksvennlig enn en hvit plastdings som må henges på veggen...og som etterlater stygge merker når man ombestemmer seg og plutselig vil ha den hengende på en annen vegg.

Summary:
My friend Britt have been on a visit. She thinks my home made paper towel dispenser is so incredible ugly. This blog post is a tribute to my crochet dispenser. 
It can easily be taken to any place where it's needed. It's made from two of Snekkern's old band t-shirts. 
I love to recycle!